2012. június 17., vasárnap

Biztos jövedelem

A Zeekler egy 1997 óta működő cég, mely egy aukciós oldalt üzemeltet, ez a

Egy aukciós oldal sikere azon múlik, hogy az oldalon minél több felhasználó legyen és minél többen licitáljanak egy-egy termékre.  Sok licitálónál egy aukciós oldal nagyon nyereségesen tud működni. Laikus szemlélőként kérdéses lehet, hogy hogyan termelődik a profit, ha a licit nyertese a terméket jóval az értéke alatt nyeri meg. Azt tudni kell, hogy licitálni bidekkel lehet, melyeket a licitáló előre megvásárol.  A Zeeklernél 1 bid=0,65$. A licit addig tart, míg bizonyos időn belül nem érkezik újabb licit a termékre, akkor az utolsó licitálóé a termék, melynek leütési árát és a szállítási költséget fizetnie kell.



Példa: Vegyünk egy 100 $-os terméket, melynek kikiáltási ára 0,01$.  Minden egyes licitnél a termék ára 0,01$-ral emelkedik. Ha mondjuk a termékre 1562 licit érkezett, akkor a leütési ár 15,63$, amennyiért az utolsó licitáló elviszi a terméket és fizet a Zeeklernek 15,63$ + szállítási költséget. Az üzlet ebben ott van, hogy közben a licitálók 1562 db bidet használtak fel, melynek értéke 1562*0,65$=1015.3$
Tehát a 100$-os terméken a Zeekler 15,63+1015,3-100= 930,93$-t nyert.

Érthető hát, hogy az aukciós oldal nagyban érdekelt abban, hogy minél több felhasználó licitáljon. A Zeekler ezen felhasználók szerzésére hozta létre a Zeekrewards aukciós programot. Ennek fő célja, hogy a Zeekreward tagok ügyfeleket hozzanak a Zeekler oldalra, cserébe a napi profit 50%-os nyereség-visszaosztásából részesülhetnek.

Tehát a Zeekrewards nem befektetés, nem HYIP, nem pénz-újraelosztó oldal, hanem fő célja a Zeekler felhasználók számának növelése, ezzel együtt a nyereségesség növelése, melynek egy részét a partnerprogramban résztvevők közt visszaosztja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése